همه چیز در مورد عصاره زعفران آترینا
نوشته شده توسط : nadi

عصاره زعفران آترینا

عصاره زعفران آترینا با نام زعفران اجین گشته است.در تعریف زعفران می توان گفت: زعفران گیاهی است. یاسی رنگ که از کلاله های خشک شده آن (قسمتهای نخ مانند گل) برای تهیه ادویه زعفران استفاده می شود. جالب است بدانید که  برای تولید یک کیلو ادویه زعفران ، ۷۵۰۰۰ شکوفه زعفران نیاز است. زعفران تا حد زیادی با دست کشت و برداشت می شود. با توجه به میزان نیروی کار در برداشت، زعفران یکی از گرانترین ادویه جات جهان محسوب می شود. از زعفران برای ساخت دارو نیز استفاده می شود.

قیمت عصاره زعفران آترینا

قیمت زعفران با آنکه محصولی وطنی ست اما چون به علت مناطق خاص با اب و هوای خاص کشت می شود. قیمت بسیار زیادی دارد البته زعفران های نامرغوب و تقلبی ممکن است در بازار با قیمت های پایین نیز عرضه شود.مجموعه غذایی سوینچ در نظر دارد تا با تولید و عرضه مستقیم عصاره زعفران با نام دو برند معروف خود یعنی عصاره زعفران سوینچ و نیز عصاره زعفران آترینا در راستای حمایت از مصرف کنندگان، این دو محصول با کیفیت را از طریق فروشگاهی خود عرضه نماید.
برای اگاهی از قیمت این دو محصول و مشاهده محصولات دیگر به بخش محصولات آترینا سایت سوینچ مراجعه فرمایید.

سفره ی زیبا با عصاره زعفران آترینا

با عصاره زعفران آترینا و البته محصول دیگر این مجموعه بنام عصاره زعفران سوینچ (دو نوع خاص برای دو نوع ذائقه متفاوت) می توانید در تزئین انواع پلو ها و نیز مزه دار کردن انواع خورشت ها و کباب ها بخصوص جوجه کباب ها استفاده نمایید. بسیاری از افرادی که تبحر خاصی در پخت نوع خاص از جوجه کباب بنام اکبر جوجه دارند یکی از راز های دستورالعمل آماده سازی و طعم دارکردن جوجه را استفاده از عصاره زعفران آترینا سوینچ می دانند.

مصرف زعفران به چه کسانی توصیه نمی شود؟

مصرف زعفران برای بیشتر مردم احتمالاً ایمن است  و مشکلی ایجاد نمی کند اما در برخی از افراد ممکن است در صورت استفاده برای مدت طولانی با مقادیر زیاد موجب ایجاد برخی از عوارض جانبی احتمالی گردد این عوارض عبارتند از: خشکی دهان ، اضطراب ، سرگیجه ، خواب آلودگی ، حالت تهوع ، تغییر اشتها و سردرد. واکنش های آلرژیک که در برخی افراد ممکن است رخ دهد.

چه مدت بعد از استفاده از زعفران تاثیر آن را خواهیم دید؟

  • بیماری آلزایمر: برخی تحقیقات نشان می دهد که مصرف محصول باارزش زعفران  به صورت خوراکی به مدت ۲۲ هفته ممکن است علائم بیماری آلزایمر و همچنین تاثیر داروی دونپزیل ( Aricept ) را بهبود بخشد .
  • درمان افسردگی: تجربیات بالینی نشا داده مصرف عصاره های خاص زعفران سوینچ (عصاره زعفران آترینا)  از طریق میل کردن علائم افسردگی اساسی را پس از ۶-۸ هفته درمان بهبود می بخشد. برخی از مطالعات نشان می دهد که زعفران ممکن است به اندازه مصرف داروهای ضد افسردگی با دوز کم مانند فلوکستین یا ایمی پرامین م تاثیرگذار ثر باشد.
  • کاهش ناراحتی قاعدگی: برخی تحقیقات نشان می دهد مصرف یک محصول خاص حاوی زعفران (عصاره زعفران آترینا)، انیسون و تخم کرفس (SCA ، آزمایشگاه دارویی گیاهی گل دارو) درد را در طول چرخه قاعدگی کاهش می دهد.
  •  سندرم پیش از قاعدگی (PMS): برخی تحقیقات نشان می دهد که مصرف عصاره زعفران آترینا علائم سندرم پیش از قاعدگی را بعد از دو چرخه قاعدگی بهبود می بخشد.
  • درمان آسم: برخی تحقیقات اولیه نشان می دهد که نوشیدن مخلوط چای گیاهی حاوی زعفران همراه با انیسون ، سیاه دانه ، بادام زمینی ، هل ، بابونه ، رازیانه و شیرین بیان ممکن است علائم آسم را در افراد مبتلا به آسم آلرژیک کاهش دهد.
  • عملکرد ورزشی: برخی تحقیقات اولیه نشان می دهد که مصرف یک ماده شیمیایی از زعفران به نام کروستین ممکن است خستگی مردان را در حین ورزش کاهش دهد.
  • اختلال نعوظ: برخی تحقیقات اولیه نشان می دهد که مصرف زعفران ممکن است اختلال نعوظ را کاهش داده و تعداد و مدت نعوظ را افزایش دهد.
  • ناباروری مردان: برخی تحقیقات نشان می دهد که زعفران ممکن است عملکرد اسپرم را در مردان بهبود بخشد. با این حال ،  دراین خصوص نیاز به بررسی های بیشتر وجود دارد.
  • پسوریازیس: برخی تحقیقات اولیه نشان می دهد که نوشیدن روزانه چای زعفران ، همراه با رژیم غذایی غنی از میوه و سبزیجات ، می تواند شدت پسوریازیس(بیماری پوستی معروف به صدفک) را کاهش دهد.

محصول بی ضرر بنام عصاره زعفران آترینا

بسیاری از ما تمایل به استفاده از زعفران و طعم و رنگ ان در غذاهایمان داریم برخی خانم های باردار به علت زیان بار بودن زعفران ترجیح می دهند. از زعفران خالص استفاده ننمایند.خبر خوب برای این دسته از بانوان این است که می توانند از عصاره زعفران آدرینا و البته عصاره زعفران سوینچ با توجه به نوع ذائقه خود استفاده نمایند.





:: برچسب‌ها: عصاره زعفران آترینا ,
:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 19 فروردين 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: